داشتن رابطه عاشقانه با 7 تمرین ساده

فکر نکنید تمام راهکارهای مربوط به بهبود روابط، مختص زوج‌هایی است که با هم مشکل دارند؛ حتی اگر در نهایت تفاهم با همسرتان زندگی می‌کنید باز هم نیاز است برای حفظ عشق و آرامش زندگی‌تان کارهایی را به صورت مداوم انجام دهید چرا که حتی شدیدترین و مستحکم‌ترین عشق و علاقه‌ها هم اگر تغذیه و شارژ نشود، قطعا روزی به آخر خواهد رسید! در این مطلب شما را با 7 راهکار بسیار ساده که به راحتی می‌توانید انجام دهید و با نتیجه باورنکردنی‌اش روبرو شوید، آشنا می‌کنیم:

1 + 6 تمرین ساده برای داشتن زندگی زناشویی زیباتر

1) تکنیک شستشو

با لباس‌های کثیفتان چه کار می‌کنید؟ تا چند وقت می‌توانید آنها را به حال خودشان رها کنید؟ جز این است که بالاخره پس از یک یا نهایتا 2 هفته ناچار به شستن آنها هستید؟! چرا که بعد از مدتی بوی آزاردهنده آنها کمدتان را پر می‌کند! رابطه بین افراد (خصوصا همسران) هم از این قاعده مستثنی نیست. پس همانطور که لباس‌های?تان را هر چند وقت یکبار می‌شویید، هفته‌ای یک?بار رابطه‌تان را غبارروبی کنید! آخر هر هفته، ترجیحا در یک شرایط آرام و عاشقانه، در حالی که هیچ کدام?تان خسته، گرسنه یا عصبی نیستید، از همسرتان با مهربانی بپرسید: «من در هفته گذشته چه کارهایی انجام دادم که احتمالا باعث شده از من ناامید شوی یا برنجی؟» پس از گفتن این جمله، اولین واکنش‌هایی که دریافت می‌کنید عبارتند از: یک لبخند عاشقانه، یک نگاه متعجب یا جملاتی مثل «این دیگر چه حرفی است عزیزم؟!، مگر اتفاقی افتاده» و... اما رک و راست بگوییم: هیچ‌کدام از آنها را باور نکنید! اصرار کنید تا یک جواب درست و واضح بگیرید.

به همسرتان توضیح دهید که منظورتان حتی مسائل در ظاهر کوچک و پیش‌پاافتاده‌ای است که احیانا باعث رنجش‌خاطر او شده است. در مرحله بعدی (وقتی جواب را شنیدید) خیلی مراقب واکنش?تان باشید؛ کاری نکنید که همسرتان را از گفته‌اش پشیمان کنید! مثلا از او طلبکار نشوید که تو چرا از فلان رفتار من چنین برداشتی کردی یا اینکه چطور با خودت فکر کردی که اگر من شیشه سس را برایت نیاوردم یعنی به اندازه کافی دوستت ندارم و از این قبیل حرف‌ها. فقط سعی کنید عمیقا به حرف‌هایش گوش کنید و با تمام وجود احساسی را که در آن لحظه تجربه کرده، درک کنید. این کار نه‌تنها صمیمیت بین شما را دوچندان می‌کند، بلکه به شما این امکان را می‌دهد که پیش از وقوع یک جنجال بزرگ، مستقیما با مشکل روبرو شوید و برای حل آن پیش‌دستی کنید.

2) ساعت صداقت

اینکه گفته می‌شود خواسته‌ها و علایق همسرتان را در اولویت قرار دهید، یک ایده وحشتناک است چون وقتی یکی از زوجین این کار را می‌کند، متقابلا انتظار دارد همسرش هم همین فداکاری را در حق او انجام دهد ولی متاسفانه در اکثر مواقع چنین بده و بستانی شکل نمی‌گیرد در نتیجه فقط یکی از آن دو همیشه ناچار است خواسته‌هایش را قربانی کند. برای جلوگیری از این مشکل، هر از چندگاهی، راجع به علایق و نظرات واقعی‌تان با هم صحبت کنید - بدون هیچ‌گونه رودر بایستی یا خودسانسوری- این تمرین کمک می‌کند واقعیت را در مورد همه چیز با هم به اشتراک بگذارید، بدون اینکه موضوعی را بیش از حد برای خود شخصی و خودخوری کنید.

3)حل و فصل مشاجره ها قبل از خواب

دعواهایی که فقط ظاهرا رویشان سرپوش گذاشته می‌شود، در حقیقت از زیر ریشه می‌دوانند و همچنان زنده می‌مانند، در گوشه‌ای از ذهن پنهان می‌شوند و نهایتا مثل یک آتشفشان، فاجعه به بار می‌آورند! پس بهترین کار این است که اجازه ندهید هیچ کدورتی کهنه شود، هر موضوعی را در همان موقع خودش به نتیجه برسانید؛ اگر زمانی با هم دعوایتان شد، قبل از اتمام همان روز و پیش از اینکه به تختخواب بروید، مشکلتان را کاملا حل کنید. اگر موضوع دعوا خیلی جدی و گسترده است طوری که بعد از یک جنجال طاقت‌فرسا همچنان به نتیجه نرسیده، موقتا بحث را کنار بگذارید ولی حتما با هم توافق کنید که در یک زمان مشخص راجع به آن صحبت کنید و هرطور شده موضوع را به نتیجه برسانید.

4)تهیه فهرست سرگرمی

10 تفریحی که برای هر دو نفرتان سرگرم‌کننده است کدام‌اند؟ از آنها فهرستی تهیه کنید و بعد مطمئن شوید در هر ماه حداقل یکی از این کارها انجام شده و از فهرستتان خط خورده است.

5) خوردن شام دو نفره

غذا خوردن در کنار یکدیگر، یکی از راه‌های به‌وجود آوردن رشته‌های الفت و محبت بین همسران است که قدمتی به درازای تاریخ جوامع بشری دارد! پس زمانی را برای این کار در نظر بگیرید و حین غذا خوردن، راجع به علایق، اهداف و آرزوهایتان صحبت کنید. اگر احیانا وسط یک مشاجره هستید یا رابطه‌تان در تنش است، بگذارید زمان صرف غذا، به مثابه یک زنگ تفریح برایتان باشد و سعی کنید در آن لحظات فقط از همراهی کردن هم لذت ببرید.

6) تفریح و شوخی های کودکانه

قبل از اینکه شروع به تفریح کنید، کارهای زیادی هست که باید انجام شود؛ مثل دوران کودکی که تا وقتی تکالیفمان را تمام نمی‌کردیم، اجازه بازی کردن نداشتیم. حالا هم قبل از اینکه تفریح و سرگرمی را شروع کنید، باید اول اوقات تلخی‌ها و دلخوری‌ها را برطرف کنید. وقتی این کار را تمام و کمال به انجام رساندید، راجع به یک نوع تفریح خلاقانه، هیجانی، سرگرم‌کننده و تا حد امکان خارج از چارچوب مسئولیت، نظم و... فکر کنید. مثلا آب بازی یا بازی‌های دویدنی! ترجیحا چیزی که تا قبل از این هرگز امتحانش نکرده‌اید. اصلا لازم نیست یک تفریح عادی و متعارف مثل پیاده‌روی، سینما رفتن و... باشد، بلکه فقط باید به اندازه کافی سرگرم‌کننده، شادی‌آور و البته در حد بضاعت مالی‌تان باشد.

7) برای خودتان دلسوزی کنید

اگر نتوانید نسبت به خودتان مهربان باشید، کار خیلی سختی است که بخواهید با همسرتان مهربان باشید و نسبت به او دلسوزی کنید. به عنوان تمرین برای این کار، در مواقع سختی، به خودتان توجه کنید و نسبت به خود بی‌اعتنا نباشید. از مشکلات، یک فاجعه در ذهنتان نسازید یا برعکس، آنها را زیادی کوچک فرض نکنید. سعی کنید فکر کنید ببینید به چه چیزهایی نیاز دارید. یک فهرست از برنامه‌هایی که می‌توانید برای حفظ سلامتتان انجام بدهید تهیه کنید.

مهم‌تر از همه اینکه یادتان باشد کاستی‌ها و اشتباهات بخشی از وجود بشر هستند و کاملا اجتناب‌ناپذیرند، پس خودتان را به خاطر آنها سرزنش نکنید و تصور نکنید از بقیه کمترید.

جهت رزرو مشاوره تلفنی و حضوری با این شماره تماس بگیرید 09374071940