راضی کردن همسر برای بچه دار شدن

بچه خواستن می‌تواند ما زن‌ها را دیوانه کند. همه زن‌ها ۲۴ ساعت هفت روز هفته به بچه فکر می‌کنند. همه جا بچه‌ها را می‌بینید، احتمالاً خیلی از دوستانتان بچه دارند و این باعث می‌شود نتوانید بچه را از ذهنتان بیرون کنید. موضوع را با شوهرتان در میان می‌گذارید و متوجه می‌شوید که او به هیچ عنوان موافق نیست. باوجود این بی‌میلی، باز هم نمی‌توانید جلو احساسات خودتان را بگیرید. شوهرتان به بی‌خوابی‌های شبانه و عوض کردن پوشک بچه فکر می‌کند ولی شما به پاهای تپل و کفش‌های کوچولوی بچه فکر می‌کنید. می‌خواهید بدانید که برای متقاعد کردن شوهرتان کاری از دستتان برمی‌آید یا نه.

شاید کمی مشکل باشد ولی کارهایی هست که می‌توانید برای علاقه‌مند کردن شوهرتان به بچه‌دار شدن انجام دهید. این کار دو مرحله دارد. اولی داشتن گفتگویی با احترام متقابل و دومی حرف زدن درمورد دلایل این بی‌علاقگی است.

مرحله اول: انتخاب لحن مناسب برای گفتگو

در این مرحله می‌دانید که خواسته‌های متفاوتی دارید. خیلی مهم است که در این بحث به همسرتان فضایی باز بدهید تا بتواند احساساتش را به خوبی ابراز کند.

حتماً آرامشتان را حفظ کرده و سعی نکنید حالت تحمیل‌کننده داشته باشید. این واقعیت که می‌خواهد درموردش حرف بزند خودش قدم مثبتی است! شما هم باید درک کنید و از او حمایت کنید. شوهر شما نیاز به تحسین شدن دارد و باید احساس کند که احساساتش برای شما ارزش دارد.

برایش توضیح دهید که فقط بچه نمی‌خواهید، بلکه می‌خواهید خانواده‌ای کنار او تشکیل دهید. خیلی مهم است که به او بفهمانید دلیل اینکه می‌خواهید بچه‌دار شوید این است که او می‌تواند پدر فوق‌العاده‌ای برای بچه‌تان شود. خصوصیات خوبش را به او یادآور شوید و از چیزهایی که می‌تواند به زندگی فرزندتان وارد کند برایش بگویید.

دقت کنید که از کلمه «ما» استفاده کنید نه «من». با این طور حرف زدن تصور نخواهد کرد که این موضوع برایتان به یک مشکل تبدیل شده است. این یعنی گفتگویتان دوستانه است و هر دو در یک جبهه هستید و باوجود اختلاف نظر، هنوز هم شریک زندگی هم هستید.

مرحله دوم: حرف زدن درمورد بچه

حالا که شروع به حرف زدن کرده‌اید، وقت آن است که دلایلی که باعث بی‌علاقگی او به بچه‌دار شدن است را بفهمید. به طور کلی، مردم‌ها برای عدم تمایل به بچه‌دار شدن سه دلیل ارائه می‌کنند:

۱) امنیت مالی

باوجود اینکه در جهان مدرن خانم‌ها هم نقش مهمی در وضعیت اقتصادی خانواده ایفا می‌کنند، ولی مردها همچنان فکر می‌کنند که باید از خانواده‌شان حمایت کنند. این یعنی ممکن است شوهرتان احساس کند از پس هزینه‌های شما و بچه برنمی‌آید. بودجه‌تان را مشخص کنید و درصورت لزوم به او نشان دهید که با کمال میل حاضرید خیلی از هزینه‌های شخصی‌تان را حذف کنید. شروع به پس‌انداز کردن ایده بسیار خوبی است. یادتان باشد وقتی او به این مسائل توجه می‌کند یعنی می‌خواهد از خانواده حمایت کند. مسئولیت‌پذیری‌اش را تحسین کنید و پیشنهاداتی برای مدیریت مالی ارائه کنید.

۲) اعتمادبه‌نفس

خیلی خوب است که درمورد ناامنی‌هایی که از پدر شدن احساس می‌کند حرف بزنید. از او بپرسید یک پدر خوب به نظرش چه ویژگی‌هایی دارد. ممکن است به این خاطر باشد که خودش رابطه خوبی با پدرش نداشته است و یا ممکن است نگران باشد که آمدن بچه رابطه شما دو نفر را تغییر دهد. به او یادآور شوید که علاقه بین‌ شما به هیچ عنوان کمتر نخواهد شد و نمونه‌هایی از یک پدر خوب را به او معرفی کنید. شما هم با او درمورد ترس‌هایتان از مادر شدن حرف بزنید و راه‌حل‌هایی برای حل مشکلتان در کنار هم ارائه کنید.

۳) تغییر در سبک زندگی

بچه‌ها با آمدنشان خیلی چیزها را تغییر می‌دهند و ممکن است شوهرتان نگران این باشد که محبور شود خیلی از کارها و چیزهایی که از آنها لذت می‌برد را بخاطر آن بچه قربانی کند. درست است، فداکاری‌هایی باید انجام شود، ولی باید تعریف درستی از این فداکاری‌ها برای او ارائه کنید. به او یادآور شوید که این فداکاری‌ها برای چیست و مطمئنش کنید که ارزشش را دارد.

نکات دیگری که می‌تواند کمکتان کند

کارهایی که همیشه دوست داشتید انجام دهید را انجام دهید – بچه‌دار شدن قدم بزرگی است و رابطه شما بعنوان زن و شوهر را تغییر می‌دهد. ایده خیلی خوبی است که قبل از بچه‌دار شدن با هم به یک سفر اکتشافی بروید. از زمانی که برای دونفره بودنتان باقی مانده است نهایت استفاده را ببرید.

با زوج‌هایی که بچه‌دارند رفت‌وآمد کنید – اگر از دوستانتان کسی بچه کوچک دارد با آنها وقت بگذرانید و اجازه بدهید که شوهرتان یک خانواده را از نزدیک ببیند و با بچه تجربه پیدا کند. حتی می‌توانید به آنها پیشنهاد بدهید که بچه‌شان را چند ساعت برایشان نگه دارید. خیلی از مردها وقتی دوستان و برادرانشان را با بچه می‌بینند، احساس بهتری نسبت به این مسئله پیدا می‌کنند.

متقاعد کردن شوهرتان برای بچه‌دار شدن شاید چندان آسان نباشد، به همین دلیل یادتان باشد که باید صبور باشید و درک کنید. به شوهرتان برای فکر کردن به این موضوع وقت بدهید. رفتارش با بچه‌های دیگر را تحسین کنید ولی دقت کنید که افراطی رفتار نکنید و بیست و چهار ساعت درمورد بچه با او حرف نزنید. وقتی شوهرتان احساس کند که می‌تواند پدر فوق‌العاده‌ای باشد و می‌توانید خانواده‌ای دوست‌داشتنی کنار هم باشید، خیلی زود دست به کار بچه‌دار شدن خواهید شد!

همچنین به کمک 8 جمله زیر می‌توانید او را به این کار تشویق و ترغیب کنید.

1 - ما الان در بهترین سن برای بچه‌دار شدن هستیم

تحقیقات پژوهشگران آمریکایی نشان داده 30 سالگی بهترین سن برای بچه‌دار شدن است اما واقعا نیازی نیست منتظر بمانید تا به این سن برسید. اگر از ثبات مالی و سلامت جسمی و روانی برخوردارید، بهترین زمان است که خانواده خود را گسترش دهید.

2 - تولد فرزند، ما را سالم‌تر می‌کند

بررسی‌های انجام شده نشان داده بیشتر مردانی که فرزند دارند، در نظر عامه مردم جذاب‌تر و باوقارتر به نظر می‌رسند و برای حفظ سلامت فرزندانشان عادت‌های غذایی بهتر و سالم‌تری در پیش می‌گیرند و بیش از سایر مردان ورزش می‌کنند.

3 - تولد فرزند، زندگی‌مان را شیرین‌تر می‌کند

اگر زندگی‌تان دچار یکنواختی شده، ورود یک فرزند به خانواده می‌تواند حال و هوایتان را تغییر دهد. گاهی با تولد یک فرزند اتفاق‌های زیادی می‌‌افتد. ممکن است مجبور می‌شوید خانه‌تان را عوض کنید، دکوراسیون منزل را تغییر دهید یا اتومبیل نو بخرید. تولد فرزند معمولا باعث می‌شود در زندگی پیشرفت کنید.

4 - تولد فرزند، رابطه‌مان را بهتر می‌کند

تحقیقات اخیر پژوهشگران استرالیایی نشان داده برقراری روزانه روابط زناشویی، باعث افزایش کیفیت اسپرم می‌شود و توان باروری را بیشتر می‌کند. تحقیقی دیگر نشان داده است که بیشتر زوج‌ها حداقل بعد از 104 رابطه زناشویی بچه‌دار می‌شوند.

5 - تولد فرزند، عشقمان را بیشتر می‌کند

اگر به عشقتان شک ندارید، مطمئن باشید حضور یک فرزند نمی‌تواند آن را کمرنگ کند، بلکه برعکس باعث استحکام و تقویت آن خواهد شد.

6 - تولد فرزند، اسم و رسممان را حفظ می‌کند

بیشتر مردان به ادامه‌دار بودن نسلشان و زنده نگه داشتن نام پدری‌شان اهمیت می‌دهند. اگر فرزندی نباشد، این اسم و رسم ادامه نخواهد داشت. می‌توانید از این علاقه استفاده و همسرتان را برای فرزند‌دار شدن تشویق کنید.

7 - توان باروری‌مان با افزایش سن کم می‌شود

در 25 سالگی قدرت باروری زنان در اوج قرار دارد و شانس بارور شدن در هر چرخه ماهانه 25 درصد است. در 35 سالگی این احتمال به 12 درصد و در 40 سالگی به 6 درصد می‌رسد. تحقیقات پژوهشگران برزیلی نشان داده قدرت باروری مردان نیز بعد از 41 سالگی افت می‌کند و دلیلش این است که کیفیت اسپرم‌های مردان با افزایش سن کاهش می‌یابد.

8 - نباید فاصله سنی فرزندانمان زیاد شود

متخصصان می‌گویند بعد از تولد یک فرزند باید حداقل یک سال تا اقدام مجدد برای بارداری صبر کرد. در این فاصله زمانی، بدن کمبودهای خود را جبران می‌کند. از سوی دیگر، بهترین فاصله سنی بین دو کودک 5-3 سال عنوان می‌شود و نباید اجازه داد بیش از 4 سال بین دو بارداری فاصله بیفتد. بررسی‌ها نشان داده با افزایش سن، قدرت باروری کم می‌شود و فاصله زیاد بین دو بارداری احتمال سقط جنین را بیشتر می‌کند. البته در کنار تمام این حرف‌ها باید برای همسرتان توضیح دهید که با آغاز رابطه زناشویی بدون پیشگیری، سریع باردار نمی‌شوید و گاهی حتی یک سال زمان نیاز است تا بارداری اتفاق بیفتد. بعد از آن نیز 9 ماه بارداری ادامه خواهد داشت و فرصت کافی دارید تا خود را برای والد شدن آماده و برای آینده برنامه‌ریزی کنید.

جهت رزرو مشاوره تلفنی و حضوری با این شماره تماس بگیرید 09374071940