هوش اجتماعی افراد و فواید تقویت آن

بسیاری از افراد ممکن است اطلاعات زیادی درباره چگونگی برقراری یا حفظ روابط را داشته باشند، اما نمی‌ توانند به این دانسته‌ ها عمل کنند. بنابراین ، در اینجا پای هوش هیجانی برای از بین بردن فاصله میان دانش و عمل به میان می‌ آید. بسیاری از افراد مشکلات درونی عدیده‌ ای برای برقراری روابط دارند که این مشکلات را می‌ توان به مدد تقویت هوش هیجانی رفع کرد.همچنین، تقویت هوش هیجانی توانایی مدیریت هیجانات و کنترل رفتار را بالا می‌ برد و باعث می‌شود که افراد در روابط خود کمتر آسیب دیده و کمتر به دیگران آسیب وارد کنند.. بنابراین، می‌ توانیم نتیجه بگیریم که هوش هیجانی پایه تقویت هوش اجتماعی است.
هر چه گرایش افراد به برون گرایی باشد هوش اجتماعی آنها نیز بالا‌تر می‌ رود. این هوش باعث می‌شود که ما در روابط خود هوشمندانه‌ تر رفتار کنیم. اما فراموش نکنید که برون گرایی افراد به این معنی نیست که تمامی مهارت‌ های هوش اجتماعی را دارا هستند. به‌طور مثال، ممکن است آنها بتوانند در برقراری ارتباط قوی عمل کنند، اما به دلیل کاستی‌ هایی که در شعور اجتماعی و هوش هیجانی دارند، قادر به حفظ و گسترش روابط نباشند. هوش اجتماعی را هم می‌ توان به‌صورت منفی استفاده کرد و هم به‌صورت مثبت. یک شخص هم می‌ تواند از توانایی‌ های برقراری ارتباط جهت فریب مردم استفاده کند و هم اینکه در جهت داشتن روابطی موثر و سالم گام بردارد. هوش اجتماعی مانند هوش هیجانی هم مصارف منفی دارد و هم مصارف مثبت. لازم به ذکر است که بخش وسیعی از هوش اجتماعی، آموزشی است اما نکته‌ ای که در این بین وجود دارد این است که اگر فرد نتواند به آنچه که می‌ داند عمل کند، برای رسیدن به این منظور باید هوش هیجانی خود را تقویت کند.

فواید تقویت هوش اجتماعی چیست؟

کسب توانایی لازم برای برقراری ارتباط موثر یکی از مزایای تقویت هوش اجتماعی است.
تقویت هوش اجتماعی منجر به کسب توانایی همدلی و درک دیگران و موجب آرامش بیشتر در روابط، ایجاد اعتماد در دیگران و برقراری ارتباطات موثر می‌ شود.
افزایش آگاهی محیطی و تشخیص صحیح جریانات جاری در محیط و هنجارهای محیطی یکی دیگر از دستاورد‌های تقویت هوش اجتماعی است.
تقویت هوش اجتماعی موجب کسب مهارت‌ های خدمات دهی و تشخیص نیاز دیگران می‌شود. این مهارت مخصوصا برای افرادی که در بخش فروش سازمان‌ ها فعالیت دارند بسیار ضروری است.
تقویت هوش اجتماعی موجب کسب مهارت برقراری ارتباط، حفظ ارتباطات موثر و گسترش دایره ارتباطات می‌شود.
تقویت هوش اجتماعی قدرت تاثیر‌گذاری ما بر دیگران را افزایش میدهد.
تقویت هوش اجتماعی مهارت مدیریت تعارضات را در ما افزایش میدهد.
یکی دیگر از دستاورد‌های تقویت هوش اجتماعی، کسب مهارت رهبری موثر است.
تقویت این هوش باعث افزایش تغییر پذیری در اشخاص می‌ شود.
تقویت هوش اجتماعی باعث می‌ شود که افراد در ایجاد اعتماد در دیگران مهارت پیدا کنند.
تقویت هوش اجتماعی روحیه همکاری گروهی را در اشخاص افزایش میدهد.

جهت رزرو مشاوره تلفنی و حضوری با این شماره تماس بگیرید 09374071940