چه وقت به همسرتان نه بگویید
چه وقت هایی نه گفتن به همسرتان زندگی مشترک شما را به خطر نمی اندازد؟
وقتی می خواهد به حریم تان سرک بکشد
همسر حساسی دارید که از شما میخواهد کلمه عبور حسابهای اینترنتیتان را در اختیارش بگذارید و به او اجازه دهید که وقت به صدا در آمدن زنگ پیامک، سراغ تلفن همراهتان برود؟ در این مواقع باید قاطعانه به او نه بگویید و بدون هیچ عذاب وجدانی، خواستهاش را نپذیرید. حتی به بهانه مشترک بودن در همه ابعاد زندگی، همسرتان حق ندارد سرزده شریک حسابهای اینترنتی شما شود. شاید گاهی برحسب اتفاق با هم پای رایانه بنشینید، اما دلیلی ندارد که در هر باری که به صفحه فیسبوک یا ایمیلتان وارد میشوید، او را هم در کنارتان بنشانید.
وقتی می خواهد فرد دیگری باشید
در روز خواستگاری و ماههای نامزدی، دلیلی ندارد که بهخاطر حفظ آرامش رابطهتان به همه خواستهها و شروط فرد مقابلتان بله بگویید. اگر احساس میکنید بعضی خواستههای او شما را به آدم دیگری بدل میکند یا با اصولی برای زندگیتان ترسیم کردهاید همخوانی ندارد، شجاعانه به او نه بگویید. اگر برای کسب موقعیت اجتماعی دلخواهتان سالها تلاش کردهاید اما همسرتان برخلاف میل شما میخواهد کار را کنار بگذارید، بدون تعارف به او نه بگویید و اگر میخواهد بیشتر از توانتان مسوولیت روی دوشتان بگذارد، بهخاطر عواقب ناخوشایند این خواستههایش، همان آغاز کار به او نه بگویید.
وقتی می خواهید تنها باشید
حال خوبی ندارید یا اینکه بعد از چند روز سخت کاری میخواهید جمعهتان را در تنهایی بگذرانید؟ در این شرایط حق شماست که به خواسته همسرتان برای مهمان دعوت کردن «نه» بگویید. دلیلی ندارد با هر حالی پذیرای دیگران باشید و در اوج کلافگی به آنها لبخند بزنید. اما مراقب باشید تعداد روزهای کلافگیتان در سال زیاد نشود. شاید پذیرش یکی، دو نه در سال برای همسرتان ممکن باشد اما اگر هر آخر هفته بخواهید خستگی را بهانه کنید و او را از دیدن کسانی که دوستشان دارد محروم کنید، ممکن است رابطهتان شکرآب شود.
وقتی حساب و کتاب بلد نیست
برای همسرتان مهم نیست که درآمد مشترکتان چقدر است و گاهی خرجهایی میتراشد که توان پرداختشان را ندارید یا برای جبران کردنشان به سختی میافتید؟ اگر همسرتان تا این اندازه با حساب و کتاب بیگانه است باید به خواستهاش برای خرید برخی چیزها یا هزینه کردن در برخی موارد نه بگویید. اما در چنین موردی تنها گفتن یک کلمه دو حرفی کافی نیست. احتمالا لازم است دلیل پاسخ منفیتان را هم با آوردن چند معادله ساده و قابل فهم برای او روشن کنید.
وقتی نمی خواهید رابطه زناشویی داشته باشید
حق شما و همسرتان است که بعد از ازدواج از رابطه سالم زناشویی بهرهمند باشید؛ اما چنین حقی در هر شرایطی قابل دست یافتن نیست. اگر بیمار شدهاید، حال روانیتان مساعد نیست یا خسته هستید، دلیلی ندارد یک رابطه بدون لذت را به خود تحمیل کنید. شرایطتان را با همسرتان در میان بگذارید و با مهربانی و بدون زیر سوال بردن مردانگیاش به او یک نه موقت بگویید.
وقتی آماده مادری نیستید
حق هر کسی است که بعد از ازدواج خود را در مقام پدر یا مادر ببیند. اما اگر تازه ازدواج کردهاید و از نظر روانی خود را آماده قبول چنین مسوولیتی نمیبینید، باید رودربایستی را کنار بگذارید و به خواسته همسرتان نه بگویید. برایش توضیح دهید که چرا آمادگی چنین اتفاق بزرگی را ندارید و چقدر از او برای کسب این آمادگی زمان میخواهید. اگر منطقی موضوع را با او در میان بگذارید، میتوانید بدون ضربه زدن به زندگی مشترکتان به او نه بگویید.
جهت رزرو مشاوره تلفنی و حضوری با این شماره تماس بگیرید 09374071940 |
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.