چگونه از دخالت مادر زن در زندگی جلوگیری کنیم
از زمان های قدیم این گفته رواج داشته است که مادر زنها دامادهای خود را دوست دارند زیرا هر مادری آرزوی سعادت و خوشبختی دختر خود را دارد و می داند که داماد می تواند به این آرزو جامه عمل بپوشاند پس او را مثل پسر خود دوست دارد.
همچنین به این دلیل که مادر زن و داماد دو شخصیت از دو جنس مخالف هستند، همین هم جنس نبودن آن ها سبب می شود که رابطه شان بهتر از رابطه مادر شوهر و عروس باشد اما متاسفانه در برخی از موارد مادر زن ها ناخودآگاه نسبت به رابطه جدید بعد از ازدواج دختر و دامادشان به نوعی حسادت ورزند زیرا می بینند دختری که سال ها برای او زحمت کشیده و بزرگ کرده اند و تحت اطاعت آنان بوده، اکنون به همسرش متکی است. در ادامه این بخش راهکارهای مدیریت ارتباط مناسب با مادر همسر و رفتار مناسب را به جای طلاق و جدایی به شما معرفی می کنیم.
باید بدانید که بسیاری از زوج ها نیز وجود دارند که بدون احساس هیچ دخالتی از جانب خانواده ها از همان آغاز زندگی مشترک خود سعی بر جداسازی و شروع به ایجاد چالش های خانوادگی می کنند و حتی ممکن است بسیاری از اختلاف ها ناشی از رفتار خود زوجین با هم باشد و هیچ دخالتی وجود نداشته باشد.
1. ذهنتان را پاکسازی کنید
در جامعه ما از روابط داماد و مادر زن تصویری منفی ارائه می گردد که بخشی از اختلافات داماد و مادرزن از این تلقینات ناشی می شود. بیشترین تلاش و انگیزۀ مادرزنها، خدمت به حسن روابط زن و مرد جوان است. او می خواهد که در حل مشکلات، کمک حال شما باشد نه اینکه زندگی دخترش را رو به جدایی و نابودی ببرد پس بهتر است سعی کنید برخورد واقع گرایانه در مسائل و نگرش مثبت نسبت به رابطه ها و پیوندها داشته باشید. مثلا اگر مادرهمسر شما می گوید چرا هر هفته به رستوران می روید؟ برداشت شما می تواند به دوصورت باشد ؛ یکی اینکه او به خوش بودن ما با هم حسادت می کند یا اینکه او دلسوز خانواده فرزندش است و دوست دارد که پولمان را پس انداز کنیم یا... . پس بهتر است سعی کنید به جنبه مثبت مسایل نگاه کنید.
2. گاهی نه ببینید و نه بشنوید
در برخی از اوقات باید بعضی چیزها را بشنوید اما به روی خودتان نیاورید. هیچ مادرزنی از روی عمد، قصد ویرانگی خانه و کاشانۀ دخترش را ندارد. لذا به نقش سنتی مادرزن که همان دخالت به منظور سرکشی است بی اعتنا باشید.صبور بودن و نادیده گرفتن برخی از مسائل برای حفظ آرامش و احترام بسیار لازم و ضروری است.
3. بگو چشم و کار خودت را بکن
گاهی نمی توان خود را به نشنیدن زد زیرا دخالت مادر زن علنی است و به آن اصرار می ورزند. در این مواقع در ظاهر حرف آنان را عملی کنید اما بعد مطابق نظر خودتان و همسرتان عمل کنید. شاید این کار عملی متظاهرانه و غیرصادقانه باشد اما شما چاره ای بین انتخاب بد و بدتر ندارید. شما می توانید حرف والدین خود یا والدین همسرتان را عملی نکنید و تنش و دلخوری ایجاد کنید یا می توانید در ظاهر کارهای آنان را عملی کنید و در آخر آنچه مد نظر خودتان است انجام دهید.
4. رفتارهای ناخوشایند را به نیت های بد نسبت ندهید
گاهی ما بسیاری از رفتارهای مثبت یا بدون مشکل را نیز به نیت بدی نسبت می دهیم و آنها برای ما به رفتارهایی آزاردهنده و البته غیرقابل تحمل تبدیل می شوند.پس برای کاهش احساسات ناخوشایند خود و البته داشتن دیدی منصفانه، از نسبت دادن رفتارهای ناخوشایند مادر زن به نیت بد دوری کرده و در عوض سعی کنید موضوع اختلاف فرهنگی و تفاوت دیدگاه بین خود و آنها را همیشه در نظر داشته باشید.
5. همسرتان را مقصر ندانید
گاهی اوقات دخالت های مادر زن باعث تیره شدن روابط با همسر می شود و دعوا و کشمکش ایجاد می کند. دعوا و کشمکش در این مواقع زمانی ایجاد می شود که همسران یکدیگر را مسئول دخالت های خانواده ها بدانند و دلخوری و ناراحتی که از خانواده همسر خود دارند را از چشم همسرشان ببینند. پس هیچگاه برای جلوگیری از ایجاد تنش در زندگیتان خطای مادرزن را پای زنتان ننویسید .
6. فراموش نکنید مادرزنتان مادر همسر شماست
عمیق ترین پیوند عاطفی هر فردی با مادرش است پس هیچگاه فراموش نکنید که او نمی تواند مادر خود را کنار بگذارد او زنی است که او را پرورش داده است پس هیچگاه شما نمی توانید همسرتان را دیدن مادرش محروم کنید و این کار لطمه بزرگی به زندگیتان وارد می کند.
7. با همسرتان در زمان مناسب صحبت کنید
در زمان مناسبی که شما و همسرتان خسته نیستید در ارتباط با رفتار خانواده همسر خود با او صحبت کنید و از جملاتی برای این کار استفاده کنید که از سوءتفاهم های احتمالی جلوگیری کرده و جبهه گیری احتمالی همسرتان را کاهش دهد.
جهت رزرو مشاوره تلفنی و حضوری با این شماره تماس بگیرید 09374071940 |
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.