چگونه خشم کودکان خود را مدیریت کنیم

سرخوردگی و خشم احساسات طبیعی هستند، و بچه ها برای ابراز کردن آنها به علائم فیزیکی قوی نیاز دارند، اما برای اینکه به درستی احساسات او را هدایت کنید باید موارد زیر را در نظر بگیرید: دور اتاق پذیرایی یا هر اتاق بزرگ دیگری که دارید او را چندین دور بدوانید. این کار باعث می‌شود محیط او را احاطه کند، و شمردن تعداد دورها حواس او را پرت خواهد کرد و در نهایت خسته می‌شود.او را به یک محیط بسته ببرید (مانند حمام یا زیرزمین یا کمد بزرگ) و بگذارید تا جایی که می خواهد فریاد بزند. این کار به او امکان می‌دهد بدون اینکه خواهر یا برادر خود را بترساند و باعث مزاحمت همسایه ها شود، خود را خالی کند.به او اجازه بدهید یک قطعه بزرگ از کاغذ کادویی را ریز ریز کند. این کار صدای رضایت بخشی را به او منتقل می کند که باعث آرامش او می‌شود و با این کار احساس قدرت می‌کند.به بیرون از خانه بروید و از پشت شیشه برای او شکلک در بیاورید.پای درختان خاک بریزید. با این کار کمی لباس های او کثیف خواهد شد ولی نمی‌تواند به خود یا چیز دیگری آسیبی برساند.

خونسردی خود را حفظ کنید:این را در خانه تمرین کنید، زیرا آرام ماندن آسان نیست و نیازمند تلاش و شکیبایی زیادی است ؛ اگر کودک اوقات تلخی می کند، آن ها را از آن مکان دور کنید.به آن ها چند گزینه پیشنهاد دهید که ممکن است دوست داشته باشند. داشتن انتخاب می تواند کودکان را زود آرام کند.

سعی کنید توجه خود را از او دور کنید، به طوری که میل ندارید با بی ادبی اش عکس العمل نشان دهید اما این کار در شرایط خاصی که در آن کودک به خودشان آسیب می رساند یا اوقات تلخی می کند، کارساز نخواهد بود.

به خشونت اجازه ندهید:اگر کودکتان فریاد می زند، کتک می زند، لگد می زند و یا پرتاب می کند، فورا آن ها را متوقف کنید این مسئله را روشن کنید که خشونت قابل قبول نیست اما خودتان نباید در این فرآیند خشن باشید.به این ترتیب، آخواهند فهمید که آن ها را دوست دارید، اما رفتارهای سرکش آن ها پذیرفته نمی شود.

اشک های آنها را متوقف نکنید:اگر کودک شما گریه می کند، دیدن آن برایتان دردناک خواهد بود اما همیشه آن ها را متوقف نکنید؛ گریه کردن باعث ترشح هورمون استرس می شود.زمانی که این کار به پایان برسد، کودک شما ممکن است به حالت بهتری برسد.

سعی کنید واکنش ها را درک کنید:زمانی که کودک سعی می کند با شما ارتباط برقرار کند، سعی کنید بفهمید که آن ها چه می گویند از آن ها چند سوال بپرسید تا برایشان آسان شود که حرف خود را بیان کنند. این باعث کاهش ناامیدی آن ها می شود و آرامشان می کند.

زیاده روی نکنید:کودک باید یاد بگیرد که خانه پناهگاهی است که در آن می تواند احساسات خود را بدون هیچ نگرانی بیان کند و شما به عنوان یک والد باید از او حمایت کنید.

اگر عصبانی شدید معذرت خواهی کنید:اگر عصبانی شدید، اینگونه معذرت خواهی کنید، "مادرت متاسف است، من واقعا ً بیش از حد واکنش نشان دادم ؛ کودک شما باید بداند که همه مرتکب اشتباه می شوند و مشکلی نیست.

محکم باشید :معذرت خواهی یا متاسف بودن به این معنا نیست که شما با خواسته های آن ها موافق هستید. اگر کودک خواهان چیزی است که نباید داده شود ، محکم بمانید. بگذارید آن ها بدانند که وقتی شما می گویید نه، از موقعیت خود تکان نخواهید خورد.

سعی کنید ارتباط برقرار کنید:کودک شما ممکن است در واقع نه شما را نپذیرد، و فوران خشمش، بیان روشی است که آن ها در مورد آن احساس می کند بنابراین، کودک خود را داوری نکنید و یا آن ها را برای رفتار خود دور نکنید. ارتباط با آن ها برای رفع تنش روشی مفید است.

به آن ها یک انتخاب بدهید:چند گزینه را به فرزند خود بدهید و به آن ها بگویید که کدام را بیشتر دوست دارندشما می توانید گزینه های موجود در غذا را امتحان کنید بازی هایی که می خواهند را بازی کنند یا فعالیت هایی که می خواهند انجام دهند. با این روش، کودک شما احساس می کند که انتخاب آن ها در نظر گرفته می شود و نه از بین رفته است.

رفتار خوب فرزند خود را درک کنید:این کار به احتمال زیاد باعث خواهد شد که او دوباره این کار را انجام دهد.

زبان اشاره ممکن است به شما کمک کند:سعی صحبت کردن به او یاد دهید. به جای گریه کردن برای آنچه که می خواهند، می توانند از زبان اشاره برای برقراری ارتباط با شما استفاده کنند.این قدم ساده می تواند از کج خلقی تا حد زیادی جلوگیری کند این کار در ابتدا آسان نخواهد بود، اما راه جایگزین ارتباطی را هموار می کند که تنها با زمان بهتر می شود.کج خلقی در اغلب کودکان با تلاش، صبر و وضوح قابل مدیریت هستند.

جهت رزرو مشاوره تلفنی و حضوری با این شماره تماس بگیرید 09374071940