ارتباط "ایدز" و "شیشه" 


 گزارشات رسمی از مراکز فعال درمان اعتیاد به شیشه حاکیست که بزرگ‌ترین ریسک و مخاطره مصرف این ماده، انجام عملیات جنسی بدون اراده و بدون در نظر گرفتن مسایل ایمنی و پوششی و خطر ابتلا به ایدز است.

گزارشات متعددی درباره افزایش شمار مبتلایان جدید به ایدز که پیش از ارتباطات جنسی، کریستال یا شیشه استفاده کرده‌اند، اعلام شده است.

افزایش حرارت بدن، فشار خون و ضربان قلب هنگام استعمال شیشه، تسریع در تنفس، توهم،‌ افسردگی، روان پریشی و افزایش رفتارهای خشونت‌آمیز را از دیگر عوارض مصرف شیشه است.

درمان اعتیاد به محرک‌ها، بالا بودن احتمال رفتن به کما و مرگ به خاطر مصرف بیش از حد شیشه را نیز یادآور شد.

استفاده بیش از حد این ماده موجب افسردگی، تضعیف حافظه کوتاه‌مدت، افزایش رفتارهای خشن، نوسانات خلقی و همچنین آسیب به سیستم ایمنی بدن از دیگر عوارض شدید مصرف شیشه است که بلافاصله پس از آغاز مصرف ظاهر می‌شود.

طبق آمار به دست آمده از پژوهش‌ها، بیش از 90 درصد معتادان به شیشه در کشور جوان هستند، متاسفانه جوانان بسیاری حتی با مصرف بسیار کم شیشه بدرود حیات گفته‌اند!

بر اساس آخرین یافته‌های به دست آمده از ارزیابی وضعیت اعتیاد و سوءمصرف مواد در کشور، 2/2 درصد معتادان با جمعیت پایه کمتر از یک میلیون و 200 هزار نفر، معتاد به مصرف شیشه هستند و با این احتساب، حدود 26 هزار و 400 نفر در کشور ماده بسیار خطرناکی به نام شیشه مصرف می‌کنند که در کمتر از یک سال، فرد مصرف‌کننده را زمین‌گیر می‌کند.

 

 

 

https://t.me/entekhab123

مرکز روانشناختی و مشاوره انتخاب

تلفن هماهنگی جهت تعیین وقت قبلی:

0616-638-0922 فرزاد سلحشور

مرکز مشاوره تلفنی